Sted: PDL Center Drammen

Dato: 13. apr - 16. apr 2023

WLP arrangerer Norges største turnering

We Love Padel åpner i dag Norges største padelturnering noensinne, med 176 lag fordelt på 10 ulike klasser. Turneringen, som heter We Love CUPRA, arrangeres i den nye PDL-hallen i Drammen.

Artikkelen er skrevet for Padelmagasinet av Andreas Ljones | Posted on 

PDL-hallen i Drammen har 14 doble baner og en singelbane. Ni av banene er store nok til at spillerne kan løpe utenfor banen for å hente ballen. I tillegg har hallen to store centercourts, der publikum kan følge med på velspilte kamper hele helgen.

40 damelag på plass

På damesiden deltar 40 lag i A-, B- og C-klassen. I A-klassen finner vi nesten hele den norske padleliten, med unntak av Emma Karlsrud, som spiller i herrenes A-klasse. Favorittene i A-klassen er trolig Jannicke Kristiansen og Mia Frogner, som tidligere vant NM-gull sammen og skal spille EM senere i år. I B-klassen har Anne Mathisen og Marthe Skahjem fra Kristiansand gått sammen, mens Maren Sundstrøm og Trinelin Randin også kan overraske. C-klassen for damer har hele 24 lag og er veldig åpen, men Anita Damhagen og Gurine Vespestad regnes som favoritter.

Svensk toppspiller i herrenes A-klasse

Herrenes A-klasse har også mange kjente navn, deriblant Andreas Midell som har satt opp lag med en svensk leiesoldat, Hannes Pilser. Lars Hjarrand er tilbake sammen med Tom “Big T” Hauglund, som tidligere har vunnet turneringen. Andreas Ljones stiller med den spanske stjernetreneren fra Nova Padel, Jose Sanchez Cos, mens Emma Karlsrud spiller i herrenes A-klasse sammen med Lars Czwartek. Herrenes B1-klasse har Toma Rimac og Alen Putes som favoritter, men det er mange andre lag som kan gå hele veien. Både herrenes B2- og C-klasser har 32 lag, og det blir mange kamper for de som tar seg videre.

Fornøyd arrangør

Arrangøren, Lasse Sundell, uttrykker stor takknemlighet for den positive responsen på turneringen. Han lover også flere konkurranser og underholdning i hallen under turneringen, med muligheter for å vinne fine premier fra Cupra, Endless og Asics. Turneringen starter allerede torsdag og alle som er interessert i padel oppfordres til å ta turen til hallen og følge med på de mange spennende kampene som vil bli spilt.

Del med andre