Barn og Ungdomstrening

Som medlem i Oslo Padelklubb blir man del i et stort og flott padelmiljø, og får tilgang til masse fordeler og aktiviteter i regi av klubben.

Barn og Ungdomstrening

Padel for barn og ungdom Trening, lek og lek for barn og unge

Barne- og ungdomstrening med Oslo Padelklubb
Som med mange andre ting er det barna som er fremtiden til padel! Derfor satser vi stort på å involvere og skape et godt padelmiljø for de yngre, slik at de både kan oppleve og nyte sporten, tekniske detaljer og vennskap på padelbanen! Dette gjør vi både gjennom lokale initiativ og ved å sikre stabile og lærerike opplæringsplaner for utvikling ved hjelp av PDL Center Oslo. Vi kommer til å tilby grupper som varer i 9-18 uker samt kortere treningsopplegg i alle skoleferier.

Vi satser på juniortrening i ulike aldersgrupper som blir basert på dyktighet, alt for at de skal få en best mulig opplevelse.

Spill og lær - For de minste spillerne!

Kom og prøv vårt Lek & Lær-konsept, hvor du får hjelp av trenere til å trene barna dine i padel. Vi jobber sammen med barna og foreldre gjennom hele økten. En morsom måte å trene sammen og utvikle barnas ballkontroll, balltreff, koordinasjon og bevegelse.

Padelcamp i skoleferier for barn og unge

Tanken er arrangere dagsleirer for barn og unge arrangeres i alle skoleferier, for eksempel idrett, påske, sommer, høst og juleferie. Perfekt mulighet til å prøve den morsomme sporten padel. Men også en god mulighet til å utdype kunnskapen for barna og unge som har kommet litt lenger med padlen sin.

Sammen med PDL Center Oslo vil vi tilpasse gruppene etter alder og evne, alt for at barna og unge skal få en best mulig opplevelse.

Medlemsfordeler

Som medlem i OPK for man:

Vi jobber stadig med å få til flere gode medlemsfordeler for våre medlemmer!

Hvordan bli medlem

Oslo Padelklubb bruker NIFs godkjente  innmeldingsløsning slik at det er enkelt å bli medlem gjennom Matchi. Med innmeldingsløsningen kan:

  • medlemmet selv melde seg inn i idrettslaget
  • velge hvilken medlemskapstype han/hun ønsker
  • betale medlemskontingent ved innmelding
  • melde inn sine barn
Bli medlem via Matchi

Du tegner ditt medlemskap gjennom Matchi. Logg inn eller opprett bruker i Matchi og bli medlem!

BLI MEDLEM