Trenerkurs 1 i Padel – Norges Tennisforbund

NTF i samarbeid med PCR og ProyectoElis har gleden av å invitere til et nytt Trener 1 kurs for padel, 3-5 november 2023.

NTF ønsker å kunne tilby treneropplæring av høy kvalitet til norske padelklubber. En viktig del av det langsiktige arbeidet er å legge til rette for best mulig forutsetninger for opplæring av klubbens trenere og ledere, for å kunne jobbe strategisk med spillerutvikling. Utdanning er også en viktig nøkkelfaktor for at norsk padel skal ta flere steg mot å bli en veletablert idrett i Norge.

Kurset består av teori, praktisk teori, skriftlig- og praktisk eksamener og en online modul som må gjennomføres.

For å kunne delta på trenerkurset må treneren være tilknyttet en padel- eller tennisklubb som er under NTF.

Kursleder er Martin Echegaray Vales.

Martin er utdanningskonsulent og ledende kliniker for PCR. Han er skaperen av læreplanen for PCR-utdanning. Han ble sertifisert med PTR i 1998. Spilte på Padel Professional Circuit i 5 år. Han var direktør for Racquets (Tennis og Padel) fra 1997-2002 i Club Encuentro i Ramos Mejia, Argentina. Fra 2002-05 var han direktør for Racquets ved Club Nautico i Sevilla, Spania. Han spilte for Argentinas Padel-landslag fra 2002-2004. Han har vært trener i World Padel Tour siden 2003. Fra 2006-2017 var han teknisk direktør for Padel Spanish Federation. Han er skaperen av Proyecto Elis, en sportsundervisningsplattform. Han er forfatter av boken: SimpleMente Padel.

OTA er stedet hvor kurset skal avholdes i utg.pkt., men om vi får flere enn 24 påmeldte, vil vi se etter et annet sted i Oslo-området å ha kurset.

Tider for trenerkurset:

Fredag 3.november: kl.09-18

Lørdag 4.november: kl.09-18

Søndag 5.november: kl.09-18

For mer info om kurset, ta kontakt med Alen Putes, alen.putes@tennis.no

Relaterte artikler