Den Norske troppen til EM er tatt ut

Norges Tennisforbund har gitt landslagstrener Joel Christensen ansvaret for å ta ut laget som skal representere Norge i EM som var planlagt i 2023, men har blitt utsatt til begynnelsen av 2024. Mesterskapet arrangeres av International Padel Federation, hvor spillestedet ennå ikke er offentliggjort. Uttaket er basert på en helhetsvurdering hvor det har blitt lagt spesielt vekt på å skape lagkultur og spillernes innstilling og innsats.

Landslaget består av både unge og erfarne spillere i både dame og herrer laget. Alle spillere har allerede imponert i nasjonale turneringer og er klare til å representere Norge på den internasjonale scenen. Noen av spillere har også internasjonale turneringer bak seg.  

Unge talenter som Emma og Aurora har vist stor fremgang i padelspillet. De har en imponerende mengde energi og entusiasme på banen, og deres hurtighet og spillestil vil gi en frisk dimensjon til landslaget.

På herresiden finner vi erfarne Daniel Picard i spissen for et norsk herrelandslag med mye erfaring og dyktighet. Christian Berg, nybakt NPT mester er også med i troppen, så vi gleder oss til å se herre landslaget under EM 2023.

Landslagsuttaket i padel reflekterer mangfoldet og kvaliteten på padelspillerne i Norge. Det er en kombinasjon av erfarne spillere med internasjonal erfaring og unge talenter som representerer fremtiden for sporten. Sammen utgjør de et sterkt lag som vil konkurrere på den internasjonale padelscenen og forhåpentligvis ta med seg medaljer hjem til Norge.

Det er verdt å merke seg at padel er en sport som kontinuerlig utvikler seg, og det norske landslaget vil også trenge støtte fra padelentusiaster og sponsorer for å kunne konkurrere på øverste nivå.

Damer

Hannah Lehfeldt, Mia Frogner, Jannicke Kristiansen, Emma Karlsrud, Aurora B. Noulund, Nina Pudar, Sandra Bolstad og Emilie Gullachsen.

Herrer

Daniel Picard, Michael Geraghty, Frederick F. Schaefer, Jonas Ø. Støre, Rickard Holmstrøm, Henrik Jarl, Christian Bergh og Jacob Knagenhjelm.

Så, la oss alle støtte vårt landslag og heie på dem mens de konkurrerer mot de beste i verden. Med slike talentfulle spillere på laget, er fremtiden lys for norsk padel, og vi kan forvente spennende tider og mange padeltriumfer i årene som kommer.

Vi gratulerer alle spillerne som er tatt ut og ønsker dem lykke til under EM 2023!

Relaterte artikler